Kunde: Lofotkraft Bredbånd

Rådgivning- og kommunikasjonsarbeid. Siden 2014 har Visualdays produsert tekst, foto og video for Lofotkraft Bredbånd/Altibox. Flere korte reportasjefilmer er brukt, sammen med tekst og foto, som innholdsmarkedsføring i lokale og nasjonale medier, samt på Lofotkraft Bredbånd egne kanaler (sosiale medier).

«Visualdays jobber raskt, med kvalitet. De kjenner godt til våre tjenester/produkter, vår organisasjon og våre kunder. Vi er veldig fornøyd med rådgivningen og den kreative innholdsproduksjonen av både tekst og video som vi har fått levert av Visualdays. Mye av innholdet har også blitt gjenbrukt av vår nasjonale partner Altibox. Visualdays gir oss råd, endrer og tilpasser produksjon av tekst og video etter målgrupper og hvor dette skal publiseres.»

Espen Thorvaldsen
Daglig leder, Lofotkraft Bredbånd